MİNİK ELLERDEN BÜYÜK ÇALIŞMALAR

Okulumuzun başarılı öğretmenlerinden  Anasınıfı/B  öğretmeni  Adem YILDIRIM'ı sınıfında ziyaret ettik. Sınıfında güzel bir çalışma ortamı yakalayan Adem öğretmenimiz yaptığı çalışmalarla ilgili okul idaresine bilgi verdi.

''Semboller ve nesneler kullanarak başladığımız toplama işlemi çalışmamızı öğrencilerin zihinlerinde daha iyi yer edinmesi için bir parmak pano hazırladığını, öğrencilerin yaşlarının küçük olduğu için sürekli her çalışmayı somutlaştırmamız gerektiğini belirten Adem öğretmenimiz  parmak hesabı yöntemiyle rakamlar kullanarak  tasarladığımız toplama işlemi panosu öğrencilerde kalıcı bir öğrenme sağladığını'' belirti.

Okul idaresi olarak sınıf içerisinde yaptığı etkinliklerden dolayı  Adem öğretmenizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

31-05-202231-05-202231-05-2022